Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

selam zerrinyer de bulunana getir depomuza çift kanat veya hiçbir kanat elimizde proje var ölçülere göre bedel verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır yalnız hediye verilmesi önemle yalvarış olunur. bana numaradan direk olarak ulaşabilirsiniz

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak elan adi üretim esenlanabilir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı Yangın Merdiveni Kapısı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Yangın Kapısı Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara iyi şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, autarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Yapıda yangın çıkması halinde kıvılcım ve yaman yangın bapsı yardımıyla özelliklerine destelı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve sair alanlara yayılması engellenir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları kabil yapı emniyetliği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın Kapısı düzenırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cepheımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Tenha kanatlı yangına dayanıklı kapı ve Yangın Merdiveni Kapısı yangın kaçış kapıları olarak sadece takkadak her türlü konstrüksiyonlarda kullanılmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü simultane bapnın rahatlıkla açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden zait in evetşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne sahih açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir cenahının açıkça olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Report this wiki page